Hej Ole.
Jeg abonnerer med største fornøjelse på "BIONYT" og jubler hver gang, at en ny udgave kommer med posten.
Det er sikkert ikke noget, du bliver rig på, men du skal vide, at der i hvert fald er én læser, der sætter stor pris på dit blad!!!
Niels Nørløv Hansen, filminstruktør

Jeg har altid været en stor tilhænger af BioNyt, - synes det er et rigtigt godt blad, der udfylder et formidlingstomrum mellem naturvidenskabsinteresserede og forskere.
Jens Erik Tingstedt (Netbiologen)

Jeg nyder at læse dit blad og føler, at det er et af de eneste 'organer' der er brugbar til at følge med og holde sig i faglig form.
Lars-Henrik Olsen (biolog, forfatter, abonnent gennem mange år)

"Netop samme dag, som jeg afsendte min mail til dig, dumpede et herligt dobbbeltnummer ind ad brevsprækken - og jeg har snart tygget mig igennem det hele! Tak for det! (og FINE illustrationer, som jeg kan forstå er dine!)"
Niels Nørløv

Jeg setter stor pris på Deres tidsskrift, som jeg har abonnert på like fra begynnelsen. BioNyt er meget lesbart for norske lesere. Jeg beundrer Deres evne til å forklare til dels vanskelig stoff på en forståelig måte, uten at den vitenskapelige holdbarhet blir skadelidende. Jeg er nå pensjonist, men har fremdeles stor glede av å lese BioNyt. Hermed ønsker jeg både Dem og Deres utmerkede tidsskrift et langt og lykkelig liv!
Arna Engen Berge (abonnent nr. 3390, Øvre Årdal, Norge)

"Tak for et fantastisk blad! Seneste nummer jeg har modtaget af Bionyt er nr. 133 (Religion og biologi)."
Niels Nørløv

Læs anmeldelser af BioNyt samt omtaler af enkeltnumre